Geulweg 37 4695RE Sint Maartensdijk - T:0168 46 45 61 - GSM: 06 22 78 98 45 - E: cadebruyn1@gmail.com

Nieuws

 


APK Keuringen Klaar Terwijl U Wacht !

Voorkom boetes en laat uw auto op tijd APK keuren

al vanaf €50,- Incl. BTW.

 Bandenservice voor alle merken auto’s!

Wij Kunnen alle banden zéér scherp leveren & monteren !!

Europees bandenlabel helpt u kiezen

Dat is nog eens handig! Alle informatie over uw nieuwe autobanden op één label! Per 1 november 2012 zijn alle verkooppunten van autobanden in Europa verplicht om het Europees bandenlabel te voeren. Als u nieuwe autobanden koopt, kunt u op het label precies zien hoe de band scoort op het gebied van verkeersveiligheid, brandstofgebruik en geluidsproductie. Zo kunt u als consument een bewuste keuze maken bij de aankoop van uw autobanden.

Brandstofverbruik

U wilt natuurlijk zo zuinig mogelijk rijden. Zorg voor een autoband met een lage rolweerstand. Want hoe lager de rolweerstand, hoe minder brandstof uw auto verbruikt. Op het bandenlabel staat hoe uw band scoort op die rolweerstand. Score G is het minst zuinig, score A het zuinigst. Autobanden met score G verbruiken tot wel 7,5% meer brandstof dan banden met score A. Iemand die 20.000 kilometer per jaar rijdt, bespaart met goede autobanden zo wel 100 liter benzine. Dat is dus een besparing van meer dan 160 euro per jaar!

Meer veiligheid met goede autobanden

Ook de veiligheid van de band is bepaald. Ook hiervoor geldt dat categorie A de beste score is en categorie G de minste score. In de praktijk is het verschil te verklaren in de lengte van de remweg. Een band uit categorie A levert al snel een kortere remweg van 18 meter op t.o.v. een band uit categorie F. Dit is zo’n 30% verschil en kan net het verschil betekenen tussen een ongeluk en een bijna ongeluk.

Stiller rijden met goede autobanden

Veroorzaken sommige autobanden echt meer lawaai dan andere? Jazeker! Op het Europees bandenlabel kunt u zien hoe een band scoort als het om de geluidsnorm gaat. Die score wordt weergegeven met een golfje.

3 golven = het geluidsniveau ligt hoger dan de toekomstige EU-norm

2 golven = het geluidsniveau voldoet aan de toekomstige EU-norm

1 golf = het geluidsniveau ligt ten minste 3 dB lager dan de toekomstige EU-norm

Kies dus voor een band met 1 of 2 golfjes, dan rijdt u het stilst.

Airco Service Alle Merken!!

De installatie van de airco in uw auto heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Het aircosysteem verliest tot 10% aan koudemiddel per jaar. Let op dat er niet te weinig koudemiddel ontstaat in uw aircosysteem, dit voorkomt slijtage. Een achterstallig onderhouden airco kan flink in de kosten lopen, tot wel 500 euro of meer. Een airco die goed werkt is niet alleen comfortabel, maar draagt ook bij aan een veilige deelname aan het verkeer. Wanneer u niet snel genoeg kan reageren door een belemmering van het doorzicht van uw ruit dan kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Ook de luchtkwaliteit die je inademt is bepalend voor uw gezondheid. Met een frisse airco hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Autobedrijf C.A. de Bruyn zorgt er voor dat uw airco in uitstekende conditie blijft.

Om schade en dure reparatie te voorkomen kan u gebruik maken van de service van Autobedrijf C.A. de Bruyn om een gratis check uit te laten voeren. Onze professionals controleren gratis uw airco wanneer u uw onderhoud of APK tegelijk laat uitvoeren! U dient dit wel zelf aan te geven bij de afspraak! U kan de aircocheck ook los laten uitvoeren voor slechts € 39,95. Bel gerust met 0168-464561.

Airco Check los €39,95 ( Uitblaas temperatuur, Conditie van het airco systeem, en de Hoeveelheid koudemiddel die er nog aanwezig is in uw airco )

De kosten bedragen nu: per 100 Gram gemiddeld €70,- Exclusief BTW.

Wij gaan rekenen, ZEER SCHERP, €45,- per 100 Gram Exclusief BTW.

Contrastvloeistof vanaf €25,- Exclusief BTW.

Voor meer vragen kunt u ons altijd vrijblijvend even bellen

 

 

Uw Auto Financieren? Ook dat kunnen wij verzorgen!

Heeft u schade aan uw auto en zoekt u een schade hersteller?

Of is de auto nu totaloss, en zoekt u een nieuwe auto?

Bel ons op: 0168-464561 of neem een kijkje bij onze Occasions

 

Wij gebruiken alleen OEM & 1e Kwaliteit onderdelen, hieronder een aantal merken die we gebruiken: