Geulweg 37 4695RE Sint Maartensdijk - T:0168 46 45 61 - GSM: 06 22 78 98 45 - E: cadebruyn1@gmail.com

Service

Voordat onze occasions (ongeveer 45 stuks) ter verkoop worden aangeboden, zijn ze door ons team goed opgeleide monteurs, zorgvuldig gecontroleerd en geserviced in onze eigen onderhoudswerkplaats.

Al onze occasions met een aanschafprijs vanaf € 4500,- worden vanzelfsprekend geleverd met 6 maanden Bovaggarantie, 12 maanden mobiliteitsgarantie in overleg, een nieuwe APK en natuurlijk niet te vergeten de Nationale Autopas: garantiebewijs voor de juiste kilometerstand.

 

Overige diensten die wij verlenen zijn o.a. :

 

 


Heeft u een vervelend storingslampje in uw auto? Al een hoop vervangen maar nog niet gemaakt? laat uw auto dan eens door ons uitlezen, al vanaf €39,50, exclusief arbeid. Wij beschikken over de modernste Diagnose Apparatuur, die wekelijks wordt geüpdate !

Hieronder een kleine opsomming wat we kunnen met de apparatuur:

*Motormanagement uitlezen, wissen, programmeren, inleren, adaptie waardes resetten

*ABS/ TC/ ESP Systemen uitlezen, wissen, programmeren, inleren

*EPS Electrische stuurbekrachtiging uitlezen, wissen, Stuurhoeksensoren inleren en programmeren

*Airbag systeem uitlezen, wissen, ( programmeren alleen bij sommige auto’s )

*BCM/ BSI/ BSM/ BodyControlModule systemen uitlezen, wissen, programmeren

*Startblokkering systeem uitlezen, wissen, programmeren, inleren

*Enz.

 

Het AdBlue systeem vullen en Resetten wanneer nodig kan ook bij ons!

AdBlue: hoe zit het nou precies?

 

AdBlue is een heldere ureumoplossing in gedemineraliseerd water. Het is niet explosief, niet giftig en niet ontvlambaar. Door het gebruik van AdBlue kunt u een sterke vermindering van uitlaatemissies bereiken en helpt u het milieu. Bovendien verbruiken auto’s met AdBlue minder brandstof. Maar hoe zit het nou precies? En waar moet u op letten? Een paar feiten op een rijtje.

AdBlue wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten vóór een speciale katalysator. De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden zo omgezet in elementair stikstof en water. Door het gebruik van AdBlue, in combinatie met SCR-technologie, kunt u dieselmotoren laten voldoen aan de Euro IV of Euro V-normen.

Bijvullen en verbruik
De AdBlue zit in een afzonderlijke tank op de auto. Het is dus geen brandstof of brandstofadditief. Het gemiddelde verbruik van AdBlue is zo’n 3 tot 5% van het dieselverbruik. U zult dus minder vaak AdBlue moeten bijvullen dan dat u diesel tankt. Navullen gebeurt op een vergelijkbare manier als het tanken van diesel. Let wel op met Adblue in het buitenland. Vaak is het product in andere landen van een slechtere kwaliteit en dat is schadelijk voor de motor. Koop AdBlue dus alleen bij een betrouwbare leverancier. De vulhoeveelheden kunnen variëren van 10 tot 25 liter.

Bewaren
Om de kwaliteit van AdBlue goed te houden en schade aan bijvoorbeeld de katalysator te voorkomen, is het belangrijk dat er geen vreemde stoffen in de AdBlue komen. Bewaar AdBlue dus altijd in een aparte, schone tank en niet in een tank die eerder is gebruikt voor bijvoorbeeld diesel of olie. Maak de tank niet schoon met een doek. De vezels van de doek komen dan in de AdBlue. U kunt AdBlue in een afgesloten verpakking ongeveer een jaar bewaren. Vermijd daarbij direct zonlicht en extreme temperaturen.

Bandenservice voor alle merken auto’s!

Wij Kunnen alle banden zéér scherp leveren & monteren !!

Europees bandenlabel helpt u kiezen

Dat is nog eens handig! Alle informatie over uw nieuwe autobanden op één label! Per 1 november 2012 zijn alle verkooppunten van autobanden in Europa verplicht om het Europees bandenlabel te voeren. Als u nieuwe autobanden koopt, kunt u op het label precies zien hoe de band scoort op het gebied van verkeersveiligheid, brandstofgebruik en geluidsproductie. Zo kunt u als consument een bewuste keuze maken bij de aankoop van uw autobanden.

Brandstofverbruik

U wilt natuurlijk zo zuinig mogelijk rijden. Zorg voor een autoband met een lage rolweerstand. Want hoe lager de rolweerstand, hoe minder brandstof uw auto verbruikt. Op het bandenlabel staat hoe uw band scoort op die rolweerstand. Score G is het minst zuinig, score A het zuinigst. Autobanden met score G verbruiken tot wel 7,5% meer brandstof dan banden met score A. Iemand die 20.000 kilometer per jaar rijdt, bespaart met goede autobanden zo wel 100 liter benzine. Dat is dus een besparing van meer dan 160 euro per jaar!

Meer veiligheid met goede autobanden

Ook de veiligheid van de band is bepaald. Ook hiervoor geldt dat categorie A de beste score is en categorie G de minste score. In de praktijk is het verschil te verklaren in de lengte van de remweg. Een band uit categorie A levert al snel een kortere remweg van 18 meter op t.o.v. een band uit categorie F. Dit is zo’n 30% verschil en kan net het verschil betekenen tussen een ongeluk en een bijna ongeluk.

Stiller rijden met goede autobanden

Veroorzaken sommige autobanden echt meer lawaai dan andere? Jazeker! Op het Europees bandenlabel kunt u zien hoe een band scoort als het om de geluidsnorm gaat. Die score wordt weergegeven met een golfje.

3 golven = het geluidsniveau ligt hoger dan de toekomstige EU-norm

2 golven = het geluidsniveau voldoet aan de toekomstige EU-norm

1 golf = het geluidsniveau ligt ten minste 3 dB lager dan de toekomstige EU-norm

Kies dus voor een band met 1 of 2 golfjes, dan rijdt u het stilst.

Airco Service Alle Merken!!

De installatie van de airco in uw auto heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Het aircosysteem verliest tot 10% aan koudemiddel per jaar. Let op dat er niet te weinig koudemiddel ontstaat in uw aircosysteem, dit voorkomt slijtage. Een achterstallig onderhouden airco kan flink in de kosten lopen, tot wel €1100,- of meer. Een airco die goed werkt is niet alleen comfortabel, maar draagt ook bij aan een veilige deelname aan het verkeer. Wanneer u niet snel genoeg kan reageren door een belemmering van het doorzicht van uw ruit dan kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Ook de luchtkwaliteit die je inademt is bepalend voor uw gezondheid. Met een frisse airco hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Autobedrijf C.A. de Bruyn / Verbogt zorgt er voor dat uw airco in uitstekende conditie blijft.

Om schade en dure reparatie te voorkomen kan u gebruik maken van de service van Autobedrijf C.A. de Bruyn om een gratis check uit te laten voeren. Onze professionals controleren gratis uw airco wanneer u uw onderhoud of APK tegelijk laat uitvoeren! U dient dit wel zelf aan te geven bij de afspraak! U kan de aircocheck ook los laten uitvoeren voor slechts € 19,95. Bel gerust met 0168-464561.

De kosten om een airco te vullen zijn behoorlijk duur geworden, dit heeft alles te maken met het milieu, de EU, Brussel heeft dit opgelegd.

De kosten bedragen nu: per 100 Gram gemiddeld €70,- Exclusief BTW.

Wij gaan rekenen, ZEER SCHERP, €45,- per 100 Gram Exclusief BTW.

Contrastvloeistof vanaf €25,- Exclusief BTW.

 

 

Uw Auto Financieren? Ook dat kunnen wij verzorgen!

Heeft u schade aan uw auto en zoekt u een schade hersteller?

Of is de auto nu totaloss, en zoekt u een nieuwe auto?

Bel ons op: 0168-464561 of neem een kijkje bij onze Occasions

 

Wij gebruiken alleen OEM & 1e Kwaliteit onderdelen, hieronder een aantal merken die we gebruiken:

Denk hierbij aan o.a.

*Oliefilters, Luchtfilters, Interieurfilters (pollenfilter met of zonder actief koolstof), Brandstoffilters

*Bougies, Ontstekingsdelen, Bobines, Verdeelkappen, Rotors, Contactpunten, B.D.P. en O.D.P Sensoren, Nokkenassensoren

*Remdelen zoals: Remblokken, Remschijven, Remhydrauliek, Slijtage Indicatoren

*Stuurdelen zoals: Spoorstangen, Stuurkogels, Fuseekogels, Draagarmen en Rubbers

*Verlichtingsdelen zoals: Koplampen, Achterlichten, Mistlampen, Stadslichten, Dimlichten, Grootlichten, Led lichten

*Start en Laadsystemen zoals: Accu’s, Start&Stop Accu’s, Dynamo’s, Startmotoren, Kabels

*Distributiesystemen zoals: Distributieriemen, Kettingen, Span en Meeloop rollen, Waterpompen, Kettingspanners

*Koppelingen, Vliegwielen, DMF “Dual Mass Flywheel” ( Dubbel Massa Vliegwiel )

*Wiellagers, Wielnaven, ABS Encoders