Geulweg 37 4695RE Sint Maartensdijk - T:0168 46 45 61 - GSM: 06 22 78 98 45 - E: cadebruyn1@gmail.com

Bedrijfsprofiel


Historie
Autobedrijf C.A. de Bruyn is opgericht in 1988 door C.A. de Bruyn en zijn vrouw L. de Bruyn.
Het bedrijf was eerst gelegen in het plaatsje Heijningen, maar is 10 jaar geleden verhuisd naar de Patrijsstraat 2 te Fijnaart. In 2004 is ons pand weer uitgebreid en verbouwd. Heden zijn we met een verhuizing bezig naar een nieuw pand dat gevestigd zit op de Geulweg 37 te Sint Maartensdijk

Autobedrijf C.A. de Bruyn is sinds 2008 lid van de Bovag geworden. Wij hebben deze erkenning gekregen na 20 jaar teken van duurzaamheid en betrouwbaarheid en eerlijkheid.

Wij staan bekend om:

  • Scherp uurloon
  • Scherp geprijsde occasions
  • Klantvriendelijk, Meedenkend met de klant, Eerlijk advies, Persoonlijk tegenover klanten

Bedrijfsprofiel
Autobedrijf C.A. de Bruyn is een gerenommeerd Bovag autobedrijf dat sinds 1988 gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van jong gebruikte occasions met weinig kilometers, schadevrij en meestal van de eerste eigenaar. Al onze auto’s hebben het NAP label ( Nationale Auto Pas ), dat wil zeggen dat al onze auto’s de juiste kilometerstanden hebben. De geadverteerde prijzen zijn prijzen met een nieuwe APK (als dit van toepassing is) Wilt u een beurt, garantie of extra werkzaamheden bij de aankoop? Dan hebben wij Afleveringspaketten met een zeer aantrekkelijk tarief. Mocht u besluiten om tot aanschaf van een onze occasions over te gaan, dan kunt u ook na de garantieperiode terecht in onze werkplaats voor onderhoud, schade, reparatie of APK keuring. Na afspraak is er ook altijd een leenauto ter beschikking om uw ongemakt tot het minimum te beperken. Kortom Uw auto is bij Autobedrijf C.A. de Bruyn altijd in goede handen!

Ons team
Inmiddels werken wij met 3 medewerkers aan het behoud van dezelfde kwaliteit en service als onze klanten al jaren van ons gewend zijn. Het verkoopteam, de technici en administratie bestaan uit uitsluitend gemotiveerde mensen met ieder een eigen verantwoordelijkheid. De sfeer is goed en het personeelsverloop is nagenoeg nihil, tekenend voor een team dat ook op langere termijn de service kan waarborgen.