Patrijsstraat 2 - 4793 HV Fijnaart - T:0168 46 45 61 - GSM: 06 22 78 98 45 - F:0168 46 52 69

Garage Fijnaart

Garage in Fijnaart

Al sinds 1988 is Garage Fijnaart een vertrouwd adres voor autobezitters in Fijnaart en omgeving. Zij weten al lang dat er één ding belangrijk is aan de Patrijsstraat 2 en dat is kwaliteit. Of het dan gaat om het verzorgen van een APK keuring of de verkoop van gebruikte auto’s, altijd kunt u rekenen op de beste service en altijd bent u zeker van het beste onderhoud, zoals u er ook de beste gebruikte auto’s koopt.

Wij staan bekend om kwaliteit, service en uitstekende gebruikte auto’s

Wij staan altijd voor u klaar en staan bekend om onze kwaliteit, de geleverde service en uitstekende reparaties en onderhoud aan ook uw auto. Om dat extra kracht bij te zetten, zijn we aangesloten bij de BOVAG. Daardoor bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

U kunt zich geen betere specialist wensen als de garage in Fijnaart

Is er iets mis met uw auto, moet uw auto gekeurd worden of is de vierwieler toe aan onderhoud? U kunt zich geen betere specialist wensen dan de garage in Fijnaart. Of beter, dé garage in Fijnaart. Zeker het feit dat we als garage in Fijnaart aangesloten zijn bij de BOVAG levert enkele duidelijke voordelen voor onze klanten op. Daar profiteert u als autobezitter dus nadrukkelijk van.

Eerlijke kilometers op de teller

Behalve dat we uw auto APK keuren, koopt u bij ons alleen de beste gebruikte auto’s, vaak jonge, gebruikte auto’s met verrassend weinig eerlijke kilometers op de teller. De auto’s die we aanbieden zijn schadevrij en meestal bent u door de aankoop de eerste eigenaar. Omdat we aangesloten zijn bij BOVAG hebt u de zekerheid dat u op onze website altijd de juiste gegevens over een te koop staande auto vindt. Het bouwjaar is correct en ook de kilometers kloppen, iets dat gecoacht wordt door de Nationale Auto Pas (NAP).

Garage Fijnaart

Garantie en dealer onderhouden

Koopt u een auto bij ons vanaf een bedrag van 4500 euro, dan krijgt u altijd garantie op uw aankoop bij de garage in Fijnaart. De modellen en uitvoeringen worden u te koop aangeboden zoals ze op de website omschreven worden en vaak gaat het om dealer onderhouden auto’s. Meestal wordt u zelfs de eerste eigenaar van de auto.

U kiest voor kwaliteit

U kiest als u zaken doet met de garage in Fijnaart nadrukkelijk voor kwaliteit. U weet wat u koopt en u kunt rekenen op de beste reparaties en dito onderhoud. Het is gewoon prettig zaken doen met ons van dé garage in Fijnaart.