Patrijsstraat 2 - 4793 HV Fijnaart - T:0168 46 45 61 - GSM: 06 22 78 98 45 - F:0168 46 52 69

Autogarage Fijnaart

Autogarage in Fijnaart

Veel mensen weten al niet beter dan dat wij als autogarage van Fijnaart gevestigd zijn aan de Patrijsstraat 2. We zijn al vanaf 1988 een vertrouwd en zeer betrouwbaar adres dat bekend is geworden vanwege de uitstekende kwaliteit, service, reparatie en onderhoud van de auto. Door met ons zaken te doen, bent u verzekerd van de BOVAG service, want bij die partij zijn wij aangesloten.

U kiest bij de autogarage in Fijnaart altijd voor kwaliteit

Voor inwoners van Fijnaart is het al lang geen geheim meer dat wij gespecialiseerd zijn in het verzorgen van de verplichte APK keuring van uw auto. Verder zijn we een begrip geworden in de verkoop van en het onderhoud van jonge, gebruikte auto’s, auto’s die doorgaans weinig kilometers gemaakt hebben. De auto’s die we u te koop aanbieden, zijn schadevrij en meestal van de eerste eigenaar. Wat dat betreft hebben wij onze naam al lang gevestigd en weet u wat u aan ons heeft.

De voordelen van lid zijn van BOVAG

Dat wij aangesloten zijn bij de BOVAG organisatie levert u als klant ook een aantal belangrijke voordelen op. Want van ons als autogarage in Fijnaart mag u best het een en ander verwachten. Zo hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken over de gegevens van een auto. Deze vindt u gewoon op de website. Dat wat u daar leest, is altijd kloppende informatie.

Autogarage Fijnaart

U koopt bij ons perfecte gebruikte auto’s en meestal bent u eerste eigenaar

Ook over de genoemde kilometerstanden kunnen nooit misverstanden ontstaan wanneer u bij de autogarage in Fijnaart naar een auto zoekt. Ook die zijn altijd correct en gecheckt door het NAP, de Nationale Auto Pas. U krijgt bij ons als dé autogarage in Fijnaart garantie op auto’s vanaf een aankoopbedrag van 4500 euro. Bovenal bieden we u steeds de beste kwaliteit. Of het dan gaat om de APK keuringen die we verzorgen of om de verkoop van auto’s. Het gros van ons aanbod auto’s is dealeronderhouden en meestal bent u de eigenaar. Bij ons koopt u altijd kwaliteit, zoals ook de rest van onze dienstverlening bekend staat om de service en de geleverde kwaliteit.

U kunt op veel verschillende plaatsen een auto kopen. Dat is geen enkel probleem, Wilt u echter een goede auto kopen, dan moet u toch echt bij ons aan de Patrijsstraat 2 in Fijnaart zijn. Dan weet u wat u koopt, dan kiest u voor kwaliteit.