Patrijsstraat 2 - 4793 HV Fijnaart - T:0168 46 45 61 - GSM: 06 22 78 98 45 - F:0168 46 52 69

Autobedrijf Fijnaart

Autobedrijf Fijnaart

Er zijn meer dan voldoende redenen te benoemen waarom u ook van onze diensten, die van Autobedrijf Fijnaart dus, gebruik zou moeten maken. In de wereld van auto’s en de verkoop van gebruikte auto’s zijn wij nog een partij die volledig betrouwbaar is. U koopt bij ons altijd een betrouwbare occasion, een auto waar u nog heel lang plezier aan gaat beleven.

Wij leveren de beste service en zijn specialist in reparatie en onderhoud

Autobedrijf Fijnaart, u vindt ons aan de Patrijsstraat 2 in Fijnaart, biedt u in alles kwaliteit. Of het nou gaat om reparaties of het onderhoud van uw auto of om de aankoop van gebruikte auto’s, u krijgt altijd kwaliteit geleverd. Verder wordt onze service geroemd en geniet u als klant van de voordelen die het feit dat we aangesloten bij de Bovag zijn nou eenmaal bieden.

U koopt bij de autogarage in Fijnaart alleen betrouwbare occasions

Bent u op zoek naar een goede gebruikte auto? Dan kunt u prima zaken doen met hét autobedrijf in Fijnaart. Bij ons koopt u jong gebruikte auto’s met weinig en eerlijke kilometers. De auto’s die we aanbieden zijn schadevrij en meestal van de eerste eigenaar. Bovendien selecteren wij speciaal voor u natuurlijk ook alleen de mooiste auto’s. Is uw auto na verloop van tijd toe aan een APK keuring? Ook dan klopt u gewoon bij ons aan. Want ook daarin mogen wij ons specialist noemen.

De kilometerstanden zijn gecheckt door de Nationale Auto Pas

Het feit dat we als garage in Fijnaart lid zijn van de BOVAG levert u als klant ook alleen maar voordelen op. U kunt er dan namelijk zeker van zijn dat u op onze website altijd de juiste gegevens van de auto vindt. Ook de genoemde kilometerstand is kloppend en gecontroleerd door de Nationale Auto Pas (NAP). Koopt u bij ons een gebruikte auto vanaf een bedrag van 4500 euro, dan krijgt u standaard garantie op uw auto.

Autobedrijf Fijnaart

U kiest voor zorgeloos rijden

De modellen en uitvoeringen die we verkopen, worden correct en helder beschreven op onze website en in negen van de tien gevallen koopt u bij ons een dealer onderhouden auto, waaraan u amper onderhoudskosten kwijt bent en waaraan u heel lang veel plezier gaat beleven. Kies dus voor ons, het autobedrijf in Fijnaart. Dan kiest u voor kwaliteit en kiest u voor zorgeloos rijden. En dat is eigenlijk waar het om draait als u een gebruikte auto aan wilt schaffen.